Refund policy

Retouren en ruilen

Retourtermijn

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen. Wij bieden dan de mogelijkheid het artikel te retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. Als je een artikel wilt retourneren of ruilen stuur dan een e-mail naar bart@zoolmates.com. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag.

Retourneren via DHL

Je kunt het pakket gemakkelijk retourneren via een DHL Pakketpunt.

Na het aanmelden van de retourzending bij ons krijg je een verzendlabel. Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in de originele verpakking. Plak het verzendlabel op de verpakking en lever vervolgens het pakket in bij het dichtstbijzijnde DHL Pakketpunt. Bewaar de verzendbevestiging. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben verwerkt ontvang je een retourbevestiging via de e-mail.

Het retourbedrag wordt binnen acht werkdagen na ontvangst retour teruggestort via dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan. Dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen.

Ruilen via de post

Een artikel kan binnen 14 dagen voor een andere maat worden omgeruild. Om het artikel z.s.m. te kunnen ruilen is het verstandig om het artikel opnieuw te bestellen in de gewenste maat. Stuur het andere artikel retour volgens de bovenstaande procedure.

Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het passen van de schoenen wordt niet gezien als gebruik.

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer je een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op via bart@zoolmates.com. Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.