• Cleane, modieuze sneakers, voor mannen en vrouwen. Lokaal geproduceerd met duurzame materialen en productie methoden. Maatschappelijke en sociale impact
  • Ons eerste model is een cleane, witte sneaker voor mannen en vrouwen. De sneakers zijn zowel casual als zakelijk te dragen. Onze mannen- en vrouwenmodellen hebben elk hun eigen leest en zijn daardoor van een hogere kwaliteit, hebben groter draagcomfort en ondervinden minder slijtage. Hoe langer jij onze sneaker kunt blijven dragen, hoe duurzamer ze zijn.

   De sneakers zijn beschikbaar in de maten 39-46 voor mannen en 36-42 voor vrouwen.

   Hier kun je meer lezen over hoe de prijs van onze sneaker is opgebouwd.

  • Het bovenwerk (upper) van onze sneaker is gemaakt van gecertificeerd, natuurlijk (chroomvrij) gelooid leer. Het gebruik van zware metalen in de productie is zeer vervuilend en naar onze mening onwenselijk. Bewust is gekozen voor natuurlijk leer en geen vegan leer omdat deze alternatieve leersoorten vaak nog plastics bevatten. Hierdoor is hergebruik van het materiaal op een later moment in de keten veel lastiger.

   Onze binnenzool is voor 85% gemaakt van gerecycled materiaal en onze zolen voor minimaal 20% van gerecycled rubber. Al het restleer wat bij de productie van de sneaker overblijft wordt verzameld voor hergebruik.